Akoestische schermen

Sena plantenbakken

Sena plantenbakken

SENA – plantenbakken Privacy, verbeterde akoestiek en groen in één. Dat is de SENA plantenbak. Door de planten op ooghoogte waan je je direct in een prettiger en natuurlijker omgeving. Deze groene afscheiding biedt rust en privacy, zonder een opgesloten gevoel.

Scheidingswanden

NOVU - Scheidingswanden

NOVU – scheidingswanden Flexibiliteit in de ruimste zin van het woord. Met de NOVU-serie is een ruimte in een handomdraai in te delen naar eigen wens. Bijvoorbeeld het afschermen van een werkplek, het creëren van privacy of het verbeteren van de akoestiek in een drukke ruimte. En dat voor een onverwacht scherpe prijs.

Open werkplek afscheiding

Open werkplek afscheiding

D3 – open werkplekafscheiding De D3 serie is dé open werkplekafscheiding. De wanden zijn lichtdoorlatend, waarmee een afscheiding gecreëerd wordt maar het open karakter van een kantoor behouden blijft. De wanden zijn goed afneembaar, hoogwaardig van kwaliteit en lenen zich goed voor een combinatie met gestoffeerde akoestische wanden.

Akoestische baffles

Akoestische baffles

De Akoestische baffles zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes waar veel geluidsabsorptie gewenst is. Doordat de baffles verticaal aan het plafond gehangen worden, kan veel absorberend vermogen per m2 vloeroppervlak worden aangebracht en vangen ze van alle kanten geluid op. Dit maakt het een zeer efficiënte oplossing.

Akoestische panelen

Akoestische panelen

Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt comfort en productiviteit. Wij leveren akoestische panelen die zijn hoogwaardige afwerking kent en door zijn stoffen bekleding vriendelijk oogt. De MUTE PANEL kan zowel worden geplaatst tegen muur als plafond, maar ook magnetisch aan de achterkant van een archiefkast. Zelfs het uitvullen van een hele muur is een optie. Zo kan een gehele ruimte worden aangepakt in dezelfde stijl.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op

Contact

Van der Ploeg project
Groningerstraat 66
9231 CN
Surhuisterveen

Openingstijden showroom
Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur. In het weekend alleen op afspraak.

Contactgegevens
T: 0512-361826
E: info@ploegproject.nl