Woningstoffering

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor elke ruimte hebben wij een passende vloer!

Offerte aanvragen

PVC Vloeren

PVC Vloeren

Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor heel sterk en kras-vast. De pvc vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen. Een PVC- vloer heeft u veel te bieden. PVC-vloeren zijn erg duurzaam, sterk en eenvoudig te onderhouden. PVC is geluiddempend en is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Neem hieronder een kijkje hoe onze vakmannen de pvc vloer toepassen in verschillende types en verbanden.

Bekijk foto's

Tapijt

Tapijt

Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan in de meeste ruimtes worden gelegd. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: Isolerend en geluiddempend. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Wij leveren Kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hen weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. De door ons geleverde tapijten zijn gericht op het laag- tot middensegment met af en toe een uitstap naar het hogere segment. Neem hieronder een kijkje hoe onze vakmannen onze soorten tapijten toepassen in de praktijk.

Bekijk foto's

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op

Contact

Van der Ploeg project
Groningerstraat 66
9231 CN
Surhuisterveen

Openingstijden showroom
Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur. In het weekend alleen op afspraak.

Contactgegevens
T: 0512-361826
E: info@ploegproject.nl