Over ons

VAN DER PLOEG PROJECTSTOFFERING, in 1995 gestart in de huidige opzet, is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van vloerafwerkingen, en een veelgevraagde speler in dit marktsegment. Door continu de kwaliteit te bewaken is er een grote klantenkring opgebouwd waar wij met recht trots op zijn en is de naamsbekendheid van VAN DER PLOEG PROJECTSTOFFERING inmiddels een begrip in de noordelijke provincies.

Een kompleet pakket aan vloerafwerkingen en een breed assortiment in gordijnen, vitrage en andere raamafwerkingen zijn in het leveringspakket opgenomen.

Door een deskundig advies te geven, flexibel te zijn in werktijden en kwaliteit te blijven leveren, vindt VAN DER PLOEG PROJECTSTOFFERING zijn klanten en weten de klanten de weg naar ons. Een juiste basis voor een goede zakelijke relatie, en daar doen wij het voor. Plezierig zaken doen in ons vakgebied, waarin een afspraak een afspraak is en toch flexibel kunnen en willen zijn wanneer hieraan behoefte is.

Kennis van zaken in zowel de binnendienst, bij de accountmanagers en de eigen monteurs zorgen tesamen voor een perfect opgeleverde vloer, een vloer waar u probleemloos op kunt werken en zorgeloos van kunt genieten.