• Zorg

  (uw zorg, onze zorg) Door onze ruime ervaring in de zorg weten wij dat er een juiste balans moet zijn tussen effectiviteit en esthetiek. Met andere woorden; een functionele en plezierige omgeving voor de patiënt en verplegend personeel is een absolute must. Of het nu gaat om een wachtruimte of patiëntenkamer, een operatiezaal of onderzoekskamer, ieder vertrek verdient de vloer die nodig is voor het welzijn van patiënt en verpleger(ster).

  Meer over Zorg
 • Onderwijs

  Het onderwijs staat niet stil en de leerlingen evenmin. Daardoor moet een vloer in het onderwijs bijzonder slijtvast zijn maar ook praktisch in het onderhoud. Zowel voor de theorie- als de praktijklokalen dient invulling te worden gegeven. Naast het praktische en slijtvaste karakter van de vloer is het ook van belang dat de leerling plezier beleefd aan de omgeving. Door te spelen met kleuren en materialen kun je hiermee de omgeving creëren die ervoor zorgt dat je jarenlang plezier beleefd als leerling en leraar.

  Meer over Onderwijs
 • Kantoor

  Een kantoorruimte dient representatief te zijn en het interieur is mede bepalend voor de eerste indruk en imago van uw organisatie. Uiteraard speelt de keuze van de vloerbedekking hierbij een grote rol. Daar waar de ontvangthal uitnodigend dient te zijn heeft de werkplekk een meer praktische en slijtvaste(bureaustoelen) vloerbedekking nodig en is voor bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant een hygiënische afwerking nodig. Voor ons de uitdaging om hiervan één geheel te maken.

  Meer over Kantoor
 • Diversen

  Hierbij kun je denken aan de bv industrie, cleanrooms, de retailmart etc. Voor elke doelgroep is een andere denkwijze en materiaalkeuze nodig. Waar de vloeren in de industrie in de meeste gevallen vooral praktisch, stroef en zeer slijtvast zijn, moet dit bij de cleanrooms veelal vlak zijn en een zeer dichte toplaag hebben die bovendien eenvoudig te reinigen is. Kleur en uitstraling zijn hierbij minder belangrijk, dit in tegenstelling tot de retailmarkt waar deze kenmerken juist de uiteindelijke uitstraling bepalen. Bij sportvloeren wordt gekeken naar de stroefheid en veerkracht van de vloer, meestal bepaald door de overkoepelende sportorganisaties.

  Meer over Diversen